3v. Mikki Hiiri synttärit & ympäristöystävällisemmät kattausideat

Milon 3-vuotisjuhlat juhlittiin viime sunnuntaina ja meillä oli koti täynnä rakkaita juhlimassa. Milo toivoi Mikki Hiiri- teemaa ja mielestäni onnistuin teemassa, vaikka en lähtenyt askartelemaan. Ainakin synttärisankari oli innoissaan Mikki Hiiri kakusta ja kekseistä. Seinällä oli myös Kukkakauppa Villiviinin loihtima Mikki Hiiri kranssi.

Lastenjuhlissa suosin aina kertakäyttöisiä astioita, mutta pyrin valitsemaan sen ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon. Plastic Free Picks ekologiset Palmunlehti- ja puiset kattaustarvikkeet on meille jo tuttuja poikien synttäreiltä ja näistä herkuteltiin tänäkin vuonna.

Lautaset valmistetaan pudonneista palmunlehdistä muottiin puristamalla ja ovat ekologinen valinta mihin vain juhliin. 100% biohajoavat luonnontuotteet voidaan hävittää polttamalla, kertakäyttömukit voi myös kompostoida.

Palmunlehtiastiat kestävät myös muutaman käsipesun, esimerkiksi; karkkikippona ja muiden kuivien ruokien tarjoilussa tai syömisessä käytetyt voi hyvin käyttää vielä uudestaan. Meillä on käytetty juhlissa uusia, mutta omiin piha- ja grillijuhliin käy hyvin jo kerran käytetyt, jos painavien astioiden kantaminen kerrostalon pihaan ja takaisin tiskattavaksi ei innosta. Synttäreillä käytetyt tarjoilukulhot pyyhkäisin vain puhtaaksi ja niitä voi käyttää vielä monta kertaa.

Palmunlehtiastiat valmistetaan ilman pinnoitetta ja ne kestävät kosteuttakin, sillä palmunlehti itsestään vastustaa nestettä. Palmunlehtilautaset ja kulhot sopii kylmien ja kuumien ruokien tarjoiluun.

Valkaisematon servetti on 100% kierrätyspaperia.

Onko palmunlehti- ja puiset kertakäyttöastiat sulle tuttuja? Tuleeko mieleen muita vinkkejä miten kattaa juhlapöytä hieman ekologisemmin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s