Mainio SS20 Drop 1 / Are we there yet?

Mainion Are we there yet? SS20 malliston ensimmäinen drop tulee myyntiin ensi viikolla ja saatiin poikien kanssa Kaiku Kids shop reppeinä fiilistellä tulevaa mallistoa jo vähän etukäteen.

Lämpimät maanläheiset sävyt, retrovibat ja leikkisät kuosit hahmoineen osui ja upposi meihin ihan sata lasissa. Siis tuo gorilla on niin söpö! Ja miten ihanasti Milo innostui sen nähdessään sulatti mun sydämen, kun innoissaan huudahti; ”Äiti, onko tämä minun?!”

Milon (94cm) vaatteet on kokoa 110/116, sillä Milo on kasvanut kuukaudessa 2cm ja 98/104 vaatteet alkaa olla jo nyt niin sopivia, että kesään on parempi olla jo isompaa kokoa.

Niklaksella on Mainiosta 134/140 koko käytössä ja se on tämän malliston isoin koko.

Eettisesti ja ekologisesti valmistetut Mainion vaatteet on ollut lastenvaatteisiin hurahtaneen parhaimpia sijoituksia, sillä vaatteet on kestänyt käyttöä ja pesukertoja vuodesta toiseen.

Meillä on edelleen käytössä isommalta pienemmälle siirtynyt Mainion ensimmäisen malliston (SS14) pyjama, samoin saman malliston petivaatesetti on vienyt pojat unten maille jo kuuden vuoden ajan.

Pojilla on jo viime kesään hankitut Izipizi aurinkolasit ja näitäkin löytyy Kaiku Kids valikoimasta. Sen verran vinkkaan, että nämä on pientä kokoa. Niklaksella on aikuisten koko ja Milolla on junior koko.

Mainio SS20 Drop 1 tulee myyntiin Kaiku Kids verkkokauppaan ensi viikon perjantaina 31.1. klo: 9.00

Mitä tykkäät näistä Mainion ensimmäisen dropin lämpimän sävyisistä ihanuuksista? We love it!

/ Piia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s