PIN PIN PIN! ja muut somet

Tiesitkö, että Instagram- postauksen ” elinikä ” on noin 21h ja sen jälkeen sitä ei enää välttämättä nää enää kukaan syötteessään. Se on hyvin lyhyt aika siihen nähden miten paljon käytetään aikaa sen yhden postauksen tekemiseen; kuvien ottamisista muokkaamiseen ja tekstin kirjoittamiseen. Saati useissa postauksissa taustatyön tekemiseen ja ideointiin kuluu myös aikaa. Se tuntuu kertakäyttöiseltä ja jatkuvassa kuvatulvassa useiden tuntien työ on tavallaan vanha jo seuraavana päivänä.

Halusin omaan someen alustan, jossa kuvat, ideat ja vinkit on aina tallessa ja niitä voi lueskella vielä vuosienkin päästä.

Bloggaaminen (siis ihan jo tämä postauksen näpyttely) tuntuu jotenkin tosi innostavalta pitkästä aikaa, mutta kieltämättä myös jännittävältä! Vähän sama fiilis kun pojat syntyi 5,5vuoden ikäerolla ja sitä mietti toisen kohdalla, että ”osaankohan mä vielä'”. Edellinen blogi sulkeutui jo 4vuotta sitten ja sen jälkeen bloggaaminen on ollut lähinnä vain mielessä myllertävä ajatus, joka toistuvasti on tullut ihan lauseeksi asti; pitäisköhän alkaa taas bloggaamaan?

Otin alkuvuodesta paremmin haltuun myös Pinterestin ja latasin sinne ottamiani kuvia. Tein lisäksi muutamia kansioita, joihin tallensin muitakin kuvia inspiraatioksi. Ja lisää tulee aina, kun inspiroiva Pin! osuu kohdalle.

Pinterest on Instagramia hitaampi kanava, mutta tavoittaa kiinnostuneita seuraajia pidemmällä tähtäimellä. Ja ihan jokainen joka on eksynyt edes kerran Pinterestin maailmaan tietää, että sieltä löytyy inspiraatiota ihan jokaiselle, uusista tyyleistä ja brändeistä diy- ideoihin ja kodin sisustamiseen. No, siis oikeesti, ihan kaikkea. Mene ja inspiroidu!

Minut löytää kaikista somekanavistani; Blogi, Instagram, Facebook ja Pinterest nimellä ” Piiavibes ”

Vinkkaa kommentteihin sun somekanavat, niin tuun seuraamaan!

/ Piia

12 Comments

 1. Onpa ihan mielettömän kaunis sun blogi kaikin puolin, tätä luulisin kyl palaavani uudestaanki lueskelee vaikkei blogit yleensä mun juttu oo! Keep it going Piia 😍

  Tykkää

  1. Voi ihana kuulla ja kiitos niin paljon @nooraemiliah. Toivottavasti saat inspiraatiota ja löydät mielekkäitä postauksia myöhemminkin 🙂 / Piia

   Tykkää

 2. Todella kaunis ja ammattimainen blogi!

  Pinterestin paras puoli on se, ettei tykkäyksillä tai sellasella suosiolla oo oikeastaan väliä. Sinne mahtuu tasapuolisesti kaikki ideat, kuvat, visiot, ja jokaiselle löytyy oma kohderyhmänsä. En olekkaan aiemmin tuottanut sinne sisältöä, mutta se voisikin olla hyvä paikka jakaa kuvia, jotka ei omaan ig feediin mahdu.

  Jään seurailemaan mitä kaikkea tänne tuleekaan!

  Tykkää

  1. Kiitos niin paljon Hannamaria.

   Niinpä, tämä just. Ja kaikille sieltä kyllä löytyy jotain pinnattavaa! Hyvä idea ja kannattaa linkittää Pinterestistä vaikka omalle ig- tililleen, niin sitäkin kautta voi saada liikennettä omalle tililleen 🙂

   Tykkää

   1. No nyt aloitin innokkaana päivittelemään sitäkin tiliä! Kiitos inspiroinnista😊

    Tykkää

 3. Jo hyvän tovin ig-tiliäsi seuranneena jään erittäin innolla seuraamaan myös blogia! 🧡

  Visuaalinen silmäsi on yksinkertaisesti mieletön.

  Tykkää

 4. Ihana lukea pitkästä aikaa blogia, jota oikeasti jaksaa lukea 🖤 Tätä samaa olen useasti miettinyt, se vaiva ja työ minkä yhden kuvan eteen saattaa nähdä ja hetkessä se katoaa;toki omiin arkistoihin se aina jää ja ihania muistoja syntyy. Huikeaa kun palasit kirjoittamisen äärelle 🖤 Mut löytää ig: @minnariila

  Tykkää

  1. Ihana kuulla, vaikka vasta ensimmäinen postaus on julkaistu 😀 Totta! Ja ideoita ja vinkkejä jakaneena se tuntuu toisinaan niin turhauttavalta miten ig- postaukset vanhenee alle vuorokaudessa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s